Thursday, June 30, 2011

I Think This Is The End....

Assalamualaikum.....



i've been blogging for almost 3 years now...blog ini pun da setahun usia nya...but, i'm not a blogger tegar...so, blog saya jarang ber-update...ada sebab kenapa saya dah semakin malas ber-blog...saya lebih suka membace blog orang & adore "wah, rajin nye die...sekali sampai 4-5 entri die buat....waaahhhh!!!!"....
yaaa...that's me...i like to be a silent reader & lay low...entah kenapa....dan semakin hari ramai yang berhenti ber-blog atas macam-macam sebab...

sekarang...............giliran saya pulak....jangan di tanya kenapa...ada banyak sebab kenapa saya nak berhenti ber-blog...dan mungkin tak sesuai nak di terangkan sebab musabab tersebut...cukup lah saya kata kan, saya penat dengan ragam manusia dan dunia blog sekarang semakin menakutkan...perlu fikir berpuluh kali nak up kan 1 entri, even itu adalah cerita peribadi...banyaak hati yang perlu saya jaga...hati saya tak mengapa, dia pandai jaga diri sendiri....

owh, sudah lah dengan cerita sedih....

saya sayang nak delete entri yang dah saya publish, so biarlah entri tu semua jadi kenangan dalam blog ini....

so, thanks to all my readers, silent readers & may be u 'stalkers'.....


dengan ini, secara rasmi saya menamatkan segala entri tentang hidup peribadi saya...


p/s:
saya mungkin akan terus ber-blog...tapi, bukanlah cerita peribadi, rutin harian atau berita terkini tentang hidup saya... mungkin hanya berkongsi pendapat, words of wisdom or anything random... sayang nak biarkan blog ni mati di sini...tapi, semua itu kemungkinan......

terima kasih..............

1 comment:

Mama Atiyyah Umairah said...

wah adikku..npe plak..sye suke bce blog awk..sye pun da smakin xde mse nk ber-blog lgi...tp sye ske bce blog kamoo.....jgn la pergi driku...huhuuhh....

Related Posts with Thumbnails